Maatwerk_zeilen

Reparatie / Herstelling

Check,hersteld en klaar!

Stormschade, slijtage of simpelweg pech, het maakt niet uit het is nooit prettig. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor al uw reparaties. Of het nu gaat om uw bootkap, bimini, zeil, zonnekleed of verandakleed, wij helpen u graag verder. 

Zeil_reparatie
canvas_repareren

Schade? Kom langs of maak een afspraak

Ons streven is om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren, want wij begrijpen dat u soms ineens voor verrassingen staat. Kom daarom langs of maak een afspraak. Zo kunnen wij in onze zeilmakerij uw schade beoordelen en eventueel dezelfde dag nog maken. Handig als u toevallig op vakantie bent en weer snel onbezorgd wilt genieten. Het kan ook zijn dat er meer tijd nodig is om uw reparatie uit te voeren. Wij plannen dan in overleg de reparatie in.   

Wij repareren o.a.:

-Zeilen
-Canvaswerk zoals: buiskappen, bimini’s, hoezen en huiken
-Verandakleden, schaduwdoeken, campingtenten etc.

Reparaties zijn o.a.:

-Het vervangen van ritsen en vensters
-Dichten van scheuren
-Overstikken naden (UV-schade)
-Kapotte nokken
-Spannerlus
-Zeil voorzien van nieuw onderlijk

Start het seizoen goed!

Laat jaarlijks uw zeilen en canvaswerk controleren

Doorgaans het jaar hebben zeilen en canvaswerk door (intensief) gebruik en de verschillende weersomstandigheden veel te verduren. Om uw producten in topconditie te houden is het voornaam ze jaarlijks te laten controleren en zonodig te laten reinigen en repareren. Wij zeggen altijd voorkomen is beter dan genezen. Soms is enkel het opnieuw doorstikken voldoende, maar het is ook wel eens nodig om uw zeil te voorzien van een nieuw onderlijk of uw sprayhood van nieuwe vensters. Ook als het gaat om uitgebreide reparaties en het uitvoeren van aanpassingen zijn wij uw zeilmaker. Als u uw product wilt brengen voor een jaarlijkse controle, doet u dit het beste na afloop van het seizoen in de winter. Wij zorgen er dan voor dat u het nieuwe seizoen weer goed van start gaat.

Zeilen_repareren

Afgeven van reparaties

We werken graag voor u en behandelen uw spullen met uiterste zorg en respect. Wij hopen dat u begrijpt dat wij alleen reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan schone, droge en insectvrije goederen. Alhoewel wij zelf wel wat gewend zijn, is daarentegen ons machinepark erg gevoelig voor vervuiling. Mocht het toch gebeuren dat herstellingen sterk vervuild/nat binnengebracht worden, dan zullen wij (in overleg met u), uw spullen eerst laten reinigen alvorens de herstelwerkzaamheden te verrichten. 

Altijd een professionele, duurzame en betaalbare oplossing

Af en toe worden er goederen bij ons binnengebracht waarvan de levensduur is verstreken. Ook dan zullen wij, (in overleg met u) besluiten hieraan geen herstelwerkzaamheden meer uit te voeren. Wij zijn hierin duidelijk en geven een eerlijk advies. Dit doen wij omdat het product (in enkele gevallen), de investering van het repareren niet meer waard is. Als Hanse Sails klant kunt u er met onze aanpak op vertrouwen dat wij u altijd een professionele, duurzame en betaalbare oplossing bieden.