Stuurwielhoes_Zeilboot

Stuurwielhoes

Stuurwielhoes
Zeilboot_stuurwielhoes
Stuurwielhoes_bekleden
Bekleed_stuurwiel

Pak het goed aan

Uw roer,apparatuur en instrumenten
goed beschermd

Met een stuurwielhoes pakt u het goed aan! De hoes beschermt niet alleen uw roer, maar ook uw waardevolle apparatuur/instrumenten tegen weersinvloeden en gehaaide passanten. Het is daarom altijd zinvol deze te gebruiken, maar zeker indien uw stuurwiel bekleed is met leer. Zo zal het leer minder snel uitdrogen en niet verkleuren waardoor u er langer plezier aan beleeft.

Jarenlang plezier van uw stuurwielhoes

Wij zijn gedreven om altijd van ieder project een succes te maken. Onze focus ligt op het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product dat voldoet aan uw wensen en waar u gegarandeerd jarenlang plezier aan beleeft. Op het gebied van materiaalkeuzes zijn we dan ook selectief en werken we uitsluitend met topkwaliteit doeksoorten en garens. Onze stuurwielhoezen maken we van Sunbrella Plus en Sauleda Masacril doek dat gecoat, ademend en in hoge mate kleurvast en UV-bestendig is. Deze kwalitatief hoogwaardige doeksoorten zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden en andere inwerkingen van buitenaf. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk en eenvoudig met alleen water en een doek te reinigen. 

Onze aanpak

Bij Hanse Sails maken wij uw hoes volledig op maat, zodat deze exact aansluit op uw stuurwiel en tegelijkertijd uw instrumenten en kompas volledig bedekt. Hiervoor meten wij uw stuurwiel altijd aan boord in. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw hoes niet alleen perfect past, maar bovenal in al zijn functionaliteit schade aan uw kwetsbare apparatuur voorkomt.

De uitvoering

Standaard voeren wij onze stuurwielhoezen uit met een rits aan de achterkant, maar wat u ook voor ogen heeft qua uitvoering, de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan een uitgebreid kleurassortiment, maar ook aan de keuzes die u kunt maken op het gebied van vorm, maatvoering en afwerking. Uiteraard is het ook mogelijk om uw stuurwielhoes af te stemmen op het bootcanvas wat u inmiddels heeft. Wat uw wensen ook zijn, neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Uw stuurwielhoes met leer bekleed

Voor meer grip, een zachte touch en een stijlvolle uitstraling laat u uw stuurwiel bekleden met leer. Ook hiermee zijn wij u graag van dienst. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Stuurwiel- en consolehoezen

Wilt u niet alleen uw stuurwiel maar ook uw  console bekleden? Kijk dan hier voor de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een passend advies.