Maindrop

Maindrop

Huik_zeilboot
Maindrop_Trimaran
Canvas_bedrukken

Ontdek het gemak

Uw zeilen bezorgen u telkens weer een fantastische ervaring en u hoopt hiervan zo lang mogelijk te genieten. U ziet het helemaal zitten; zeilen die een leven lang meegaan. Jammer genoeg is dit niet de werkelijkheid, maar u kunt wel met een maindrop de levensduur van uw zeilen aanzienlijk verlengen. Wat betreft een optimale bescherming een onmisbaar hulpmiddel, bovendien ook nog eens praktisch in gebruik. 

Geen getob met een maindrop

Zo is het hijsen en strijken van uw grootzeil met een maindropsysteem nog nooit zo eenvoudig geweest. U hoeft alleen nog maar de rits van uw maindrop te openen of sluiten. Dankzij de ondersteuning van Lazy Jack lijnen is getob voorgoed verleden tijd. Ideaal voor als u graag alleen vaart of met een kleine bemanning. Ontdek het gemak en neem contact met ons op voor meer informatie. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden betreffende dit systeem. Veel Hanse Sails zeilers gingen u voor en geven ons regelmatig terug nooit meer anders te willen

Jarenlang plezier van uw maindrop

Wij zijn gedreven om altijd van ieder project een succes te maken. Onze focus ligt op het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product dat voldoet aan uw wensen en waar u gegarandeerd jarenlang plezier aan beleeft. Op het gebied van materiaalkeuzes zijn we dan ook selectief en werken we uitsluitend met topkwaliteit doeksoorten en garens. Onze maindrops maken we van Sunbrella Plus en Sauleda Masacril doek dat gecoat, ademend en in hoge mate kleurvast en UV-bestendig is. Deze kwalitatief hoogwaardige doeksoorten zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden en andere inwerkingen van buitenaf. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk en eenvoudig met alleen water en een doek te reinigen.

Een gepersonaliseerde maindrop voor een unieke uitstraling

Voor een unieke uitstraling is het ook mogelijk om uw maindrop te voorzien van opgenaaide teksten en logo’s of bedrukking. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze aanpak:

Voordat wij aan de slag gaan met uw maindropsysteem, meten wij deze altijd bij u aan boord in. Zo bent u verzekerd van een exact passende maindrop, waarbij ook rekening is gehouden met de reven in uw zeil. 

De uitvoering:

-Hoogwaardig doek Sunbrella Plus (kleur in overleg)
-Onderzijde gaasstrook t.b.v. ontluchting
-RVS ringen met zeil versterkingsband
-Losse huik voor bevestiging om mast
-Versterkte openingen voor reeflijnen
-Duurzame 10 mm ritsen

Optioneel:

-Lazy Jack lijnen met splitsen
-Uw boot of bedrijfsnaam op de maindrop