Havenkleed_Zeilboot

Havenkleed

Bavaria_32_Sprayhood
Havenkleed_Jeanneau_Sun_Odyssey
Havenkleed_Beneteau_Oceanis 46

Afgemeerd,klaar, afdekken maar!

Bescherm uw kuip en waardevolle apparatuur

Als u ergens afgemeerd bent en besluit een tijdje weg te gaan, vergeet dan niet uw boot af te dekken met een havenkleed. Deze hoes/cover die verbonden is met uw  sprayhood door middel van een rits, dekt uw boot af tot aan de randen van uw kuip. Uw kuip is hiermee goed afgesloten en optimaal beschermd tegen vuil zoals vallend blad, zand, vogelpoep, neerslag, wind, spatwater en UV-straling. Ideaal voor de winter en het najaar want niet alleen uw kuip, maar ook uw dek en spullen op het dek, het schilderwerk en dekbeslag worden hiermee niet blootgesteld aan de weersomstandigheden.  

Havenkleed of wintertent

Keuzes maken kan soms lastig zijn, zeker als deze bepalend zijn voor de langere termijn. Wij adviseren u graag als u zich afvraagt of een havenkleed het juiste product voor u is. Het grote voordeel van een havenkleed is dat uw kuip er voor jaren mooi uitziet en dat met een kleinere investering t.o.v. een wintertent. Met een wintertent wordt uw hele boot afgedekt en dat heeft als voordeel dat u minder tijd en geld hoeft te investeren in het vaarklaar maken van uw boot voor het seizoen. Het scheelt u heel veel onderhoud.

Wij adviseren u graag!

De goede oplossing voor uw situatie is afhankelijk van veel factoren. Als u hulp kunt gebruiken met de juiste keuze, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.