Grootzeilhuik_Zeilboot

Grootzeilhuik

Bedrukte_huik
Maindrop_zeilboot
Huik_zeilboot

Zeilen en giek optimaal beschermd

Zeilen met kraaknieuwe zeilen is een geweldige ervaring en wat zou het fijn zijn als uw zeilen een leven lang meegaan. Jammer genoeg is dit niet realistisch, maar u kunt er wel voor zorgen dat de levensduur van het grootste en belangrijkste onderdeel van uw tuigage aanzienlijk wordt verlengd. Met een grootzeilhuik beschermt u, uw zeilen en giek. Van hagelbui tot hittegolf, u verlaat zorgeloos uw boot.

Jarenlang plezier van uw huik

Wij zijn gedreven om altijd van ieder project een succes te maken. Onze focus ligt op het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product dat voldoet aan uw wensen en waar u gegarandeerd jarenlang plezier aan beleeft. Op het gebied van materiaalkeuzes zijn we dan ook selectief en werken we uitsluitend met topkwaliteit doeksoorten en garens. Onze huiken maken we van Sunbrella Plus en Sauleda Masacril doek dat gecoat, ademend en in hoge mate kleurvast en UV-bestendig is. Deze kwalitatief hoogwaardige doeksoorten zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden en andere inwerkingen van buitenaf. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk en eenvoudig met alleen water en een doek te reinigen.

Een gepersonaliseerde huik voor een unieke uitstraling

Voor een unieke uitstraling is het ook mogelijk om uw huik te voorzien van opgenaaide teksten en logo’s of transferbedrukking. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ontdek het gemak van een maindropsysteem

Vaart u graag alleen of met een kleine bemanning, denk dan eens aan een maindropsysteem. Lees meer hierover en vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze aanpak:

Standaard voorzien we uw huik van een mastkraag rond de mast en een rits aan de voorzijde, om het zeil rond de giek te beschermen. De onderzijde is uitgevoerd met gespen waarmee de huik rond de giek wordt bevestigd. De plaatsen waar slijtage op kan treden, dubbelen wij met PVC en voor spinnaker ogen maken we uitsparingen. Voordat we aan de slag gaan met uw huik, meten wij deze eerst altijd in aan boord. Zo bent u verzekerd van een exact op maat passend product.

Specifieke wensen:

Als u specifieke wensen heeft is dat bij ons geen probleem, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan een uitgebreid kleurassortiment, maar ook aan de keuzes die u kunt maken op het gebied van vorm, maatvoering en afwerking. Uiteraard is het ook mogelijk om uw grootzeilhuik af te stemmen op het bootcanvas wat u al heeft. Wat uw wensen ook zijn, neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.