Consolehoes_Zeilboot

Consolehoes

Consolehoes_zeilboot
Consolehoes_zeilboot

Voorkom schade

Bescherm uw kwetsbare apparatuur

Een consolehoes beschermt uw console tegen vuil, neerslag en de zon. Onmisbaar voor uw kwetsbare apparatuur en stuurwielleer en ideaal om zowel in de zomer als in de winter te gebruiken. Omdat elk console anders is qua vorm, maken wij uw consolehoes op maat zodat deze altijd exact past.

Stijlvol en kwalitatief hoogwaardig

Uw hoes ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook kwalitatief hoogwaardig omdat deze gemaakt is van topkwaliteit doek en garens. Onze consolehoezen maken we van Sunbrella Plus en Sauleda Masacril doek dat gecoat, ademend en in hoge mate kleurvast en UV-bestendig is. Deze kwalitatief hoogwaardige doeksoorten zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden en andere inwerkingen van buitenaf. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk en eenvoudig met alleen water en een doek te reinigen. Wat u ook in gedachten heeft wat betreft afwerking en de afstemming op uw huidige bootcanvas, met deze doeken is heel veel mogelijk omdat ze verkrijgbaar zijn in een uitgebreid kleurenassortiment.

Volledig beschermd met console- en stuurwielhoes

Als u naast uw console ook graag uw stuurwiel beschermt, dan maken wij voor u ook een stuurwielhoes op maat. Voor een uniforme uitstraling kunt u beide hoezen laten vervaardigen uit dezelfde doeksoorten met dezelfde afwerking naar keuze. Naar wens kan dit afgestemd worden op uw andere bootcanvas.