BIMINI

Bimini_Zeilboot
Bimini_zeilboot
Bimini_Beneteau Oceanis

Laat de zon maar schijnen

Wanneer het bloedheet is, is er niets beter dan het water op  gaan. Met de juiste uitrusting aan boord zoals een Hanse Sails bimini, ook wel zonneluifel genoemd, beschermt u uzelf en uw bemanning tegen de zon. U creëert een schaduwplaats of gebruikt het als luifel op mindere dagen om te schuilen voor de lichtere neerslag. 

Geniet verantwoord van de zon

Kortom, met een bimini vergroot u uw leefruimte en comfort aan boord aanzienlijk. Dat wordt lekker verantwoord genieten van de zon!

Jarenlang plezier van uw bimini

Wij zijn gedreven om altijd van ieder project een succes te maken. Onze focus ligt op het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product dat voldoet aan uw wensen en waar u gegarandeerd jarenlang plezier aan beleeft. Op het gebied van materiaalkeuzes zijn we dan ook selectief en werken we uitsluitend met topkwaliteit doeksoorten en garens. Een Hanse Sails bimini wordt om die reden vervaardigd uit twee hoogwaardige doeksoorten: Sunbrella Plus of Sauleda Masacril. 

Sunbrella Plus of Sauleda Masacril, vraag het ons!

Sunbrella Plus en Sauleda Masacril zijn doeksoorten die we vaak gebruiken omdat deze kwalitatief uitstekend zijn. De doeken zijn o.a. gecoat, in een hoge mate kleurvast en UV-bestendig en onderhoudsvriendelijk. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en kunnen de biezen en stiksels op het doek worden afgestemd voor een uniform geheel. Wij adviseren u graag over de juiste materiaalkeuze, want dit is o.a. afhankelijk van het volume en gewicht van de opgevouwen bimini. Ook uw huidige bootcanvas speelt mogelijk een rol als het gaat over een op elkaar afgestemd geheel (kleurcombinaties). 

Onze aanpak:

Een bimini is ideaal als u aangelegd ligt, maar ook juist tijdens het varen. Bij Hanse Sails monteren wij uw bimini op een wijze, zodat u deze kunt gebruiken als u vaart. Door middel van een dakvenster houdt u goed zicht op de masttop en de stand van uw zeilen. Tijdens het varen is een klein briesje wel fijn, maar het kan ook zijn dat u te veel wind vangt. Een bimini met dichte zijkanten biedt dan uitkomst. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wilt u liever niet met opgetuigde bimini varen, dan klapt u deze eenvoudig in en het geheel vormt geen obstakel in uw kuip. Met een bimini hoes (banaan) bergt u uw bimini netjes op en verlengt u tegelijkertijd de levensduur van uw product.

Vaar met extra comfort

Bekijk wat wij u optioneel kunnen bieden en vaar met extra comfort. 

Optioneel:

-RVS frame deelbaar (handig voor het opbergen)
-Venster in dak 
-Hoes (banaan) 
-Schaduwkleden (uitgevoerd in doek of gaas)