ACHTERTENT

Achtertent_zeilboot
Grijpbeugel_buiskap
Sprayhood_achtertent

Ervaar maximaal comfort

Wilt u uw leefruimte aan boord vergroten en genieten van maximaal comfort, dan maken wij volledig naar wens een aanritsbare achtertent aan uw nieuwe of bestaande sprayhood/buiskap. 

Achtertent en buiskap volledig op elkaar afgestemd

Wij zorgen ervoor dat uw achtertent exact aansluit op uw buiskap en dat het geheel strak oogt en goed op elkaar afgestemd is. Het resultaat is een product dat met veel oog voor detail is gemaakt, dankzij onze gepassioneerde manier van werken en het zeer hoogwaardige niveau van afwerking.

Een kwalitatief hoogwaardig product

Wij zijn gedreven om altijd van ieder project een succes te maken. Onze focus ligt op het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product dat voldoet aan uw wensen en waar u gegarandeerd jarenlang plezier aan beleeft. Op het gebied van materiaalkeuzes zijn we dan ook selectief en werken we uitsluitend met topkwaliteit doeksoorten en garens. Sunbrella Plus en Sauleda Masacril zijn doeksoorten die we vaak gebruiken omdat ze kwalitatief uitstekend zijn. Deze doeken zijn o.a. gecoat, in hoge mate kleurvast en UV-bestendig en onderhoudsvriendelijk. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en kunnen de biezen en stiksels op het doek worden afgestemd voor een uniform geheel. 

Gedetailleerd, uitgesproken of juist eenvoudig

Wat uw wensen ook zijn en of u nu kiest voor veel of weinig details, in de basis zijn al onze achtertenten compleet uitgerust. Heeft u echter specifieke wensen dan geven wij uw achtertent de ”finishing touch” met ons breed aanbod aan opties.

De basis uitvoering:

-Hoogwaardig doek (Sunbrella Plus of Sauleda Masacril) in een kleur naar keuze
-Glasheldere vensters (3 stuks)
-Buishoezen met rits voor eenvoudige demontage
-Zijkant en achterkant oprolbaar
-Naden dubbelnaalds gestikt (paneel- en vensternaden) 
-Afwerking (bies en stiksel) in verschillende kleuren mogelijk

Optioneel:

-RVS frame neerklapbaar (indien technisch mogelijk)
-RVS frame deelbaar (handig voor het opbergen)
-Panelen uitritsbaar
-Blindering/gaasdoek t.b.v. horren
-Geïntegreerde bimini als zonneluifel