Zeilen_illustratie

Zeilboot canvas EN covers

Canvas voor uw zeilboot gemaakt in Brouwershaven

Bij Hanse Sails vervaardigen wij unieke canvasproducten waarbij aan ieder detail is gedacht. U herkent ons werk van mijlenver aan een zeer strakke uitvoering en hoogwaardig niveau van afwerking. Een Hanse Sails product siert niet alleen uw zeilboot, maar verhoogt uiteraard ook het comfort aan boord. Kortom, het bezorgt u heel wat jaren vaarplezier. Aan de hand van deze uitgangspunten in combinatie met uw wensen gaan wij graag voor u aan de slag. Als klant staat u bij ons centraal en uw klantwens is leidend. 

Ervaar het zelf en geniet!  

rolfokhoes_Hanse Sails

Afgestemd op uw smaak,type zeilboot en vaargebied

Zoekt u een technisch correct canvasproduct voor uw zeilboot dat niet alleen afgestemd is op uw smaak, maar ook op uw boottype en vaargebied?

Bij Hanse Sails combineren wij uw wensen met onze kennis en kunde en denken wij in mogelijkheden! Voor zeilboten maken we maatwerk kappen en hoezen eventueel met bijpassende andere spat- of eendenkleden en afdekzeilen. Uiteraard werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en volledig volgens onze eigen werkwijzen met professionele vakmensen. Alleen op deze manier staan wij achter ons product en kunnen wij u de beste service bieden.

Maatwerk, maar dan net anders..

Hierboven vindt u een overzicht van de meest voorkomende producten. Staat uw kap of hoes die u in gedachten heeft er niet bij? Neem dan contact op. Wij maken naar wens het product dat u voor ogen heeft. Kijk ook eens bij onze speciale projecten.

Onze referenties

Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Bekijk onze referenties en misschien kunnen wij ook wat voor u betekenen!

Fotogalerij

De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem een kijkje in onze fotogalerij en laat u inspireren.