Yacht Sails

Yacht sails zeilen en lijnen

De techniek schrijdt voort, maar zeilen maken blijft maatwerk en daar mee mensenwerk. Daarom heeft Hanse Sails eign productielijnen ingericht. In deze productielijnen wordt de kennis en expertise van het ambacht zeilmaken gecombineerd met de technologie van vandaag. 

Bent u op zoek naar een grootzeil, voorzeil, gennaker, of iets anders? Zoekt u een economische oplossing of een high performance product? Hanse Sails heeft het juiste zeil voor u.

Tuigage en schip worden altijd professioneel ingemeten waarna de zeilen speciaal voor uw jacht worden ontworpen met de nieuwste designsoftware. De productie vindt onder nauwkeurige kwaliteitseisen plaats met gebruik van high-tech machines en professionals uit het vak. Het plakken en stikken (triple stitch) gebeurd met de grootste zorg. De hoeken van uw zeilen, waar de bevestiging zit, worden extra verstevigd om u langdurig plezier van uw zeil te bezorgen.

Omdat het kopen van nieuwe zeilen voor u geen dag-dagelijkse bezigheid is hebben wij geprobeerd zo duidelijk mogelijk de mogelijkheden voor u op onze site uit te schrijven. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op of kom bij ons langs in de zeilmakerij waar u met eigen ogen kan zien hoe wij de zeilen (en canvaswerk) bouwen.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor reparaties een aanpassingen van uw zeilen.

Zeilen

Bij Hanse Sails kunt u terecht voor alle type jachtzeilen voor uw schip. Hieronder ziet u een viertal veel voorkomende jachtzeilen, grootzeil, fok/genua, gennaker/spinnaker en code zero. Hiervan is onze visie en uitvoering nader gespecificeerd. Maar u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor bijvoorbeeld one-design zeilen of uw klassieke jacht. Neemt u contact op met ons voor de mogelijkheden voor uw schip of vraag direct een offerte aan.

Onze lijnen yacht sails

Met uiterste nauwkeurigheid en zorg voor details heeft Hanse Sails een viertal productielijnen ontwikkeld waarin de jachtzeilen uitgevoerd kunnen worden. Binnen deze lijnen is een grote keuze uit doeksoorten, met elk de eigen kenmerken. Hanse Sails staat garant voor kwaliteit en zeilplezier en zal nooit concessies doen in het gebruik van materialen en de afwerking. Ambacht, maatwerk en persoonlijke service zijn onze speerpunten.