stoffering

Zeilen_illustratie

Stoffeerderij Hanse Sails

Hanse Sails in Brouwershaven is dé stoffeerderij voor al uw wensen op het gebied van stoffering.

Stoffering voor boot, tuin en caravan op maat

Bent u een zeiler of heeft u een boot en is het interieur/exterieur toe aan (nieuwe) bekleding? Aarzel niet, want wij zijn het adres voor uw maritieme stoffering, maar ook voor bijvoorbeeld het bekleden van uw favoriete loungebank en het vernieuwen van uw caravan bekleding.  

Heeft u behoefte aan advies? Wij helpen u graag en denken mee. Alles wordt door ons op maat gemaakt en daarmee bieden wij altijd een passende oplossing, afgestemd op uw situatie en wensen. Onze vakmensen staan voor u klaar. 

Geheel gestoffeerd: matchend in- en exterieur

Heeft u bijvoorbeeld de wens om het interieur van uw boot overeenstemmend te maken met het exterieur? Wij maken voor u een geheel dat aansluit bij uw wensen. Van interieurbekleding tot aan bijvoorbeeld een bijpassende stuurwielhoes of buiskap en achtertent.

Boot stoffering
Tuinkussens

Stoffering maken: onze aanpak

Bij stoffering staat voor ons uw zitcomfort voorop. Wij werken volgens onze eigen werkwijzen, kennis en ervaring met  aandacht voor uw eisen- en wensen. Vanaf het ontwerp tot aan het eindresultaat, betrekken wij u bij het volledige proces. Wij zorgen dat u trots bent op uw nieuwe stoffering. Het team van Hanse Sails geeft u het juiste advies.

Geniet van optimaal zitcomfort

De kwaliteit van stoffen, maar ook de vorm en de vulling van de stoffering bepalen uw zitcomfort. In een passend ontwerp, afgestemd op uw situatie, werken wij deze aspecten grondig uit. Met behulp van onze CAD-software en eigen digitale meet- en scanapparatuur gaan we zeer nauwkeurig te werk. In het doek brengen wij vervolgens met onze snijmachine exact de sneden aan. Met het oog op het eindresultaat, ligt onze focus op de afwerking en daarmee geniet u van optimaal zitcomfort. 

Jarenlang plezier van uw stoffering

Wij geloven dat comfort voortvloeit uit kwaliteit. Op het gebied van materiaalkeuzes zijn wij selectief en werken we alleen met kwalitatief hoogwaardige stoffen. De stoffen die wij gebruiken zijn afkomstig uit de Sunbrella Furniture Solids en Natte collecties. Ze zijn waterafstotend en geschikt voor vochtige, maar ook uiterst zonnige omgevingen. Doordat deze stoffen ademen, dankzij de weving, dragen ze bij aan een gezond binnenklimaat. Jarenlang plezier van uw stoffering is voor u hiermee gewaarborgd. 

Stoffering borduren met logo

Met onze borduurmachine voorzien wij, naar wens, uw stoffering  van een logo en ontwerp. Contact ons voor de mogelijkheden!  

Fotogalerij Stoffering

De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem een kijkje in onze fotogalerij en laat u inspireren.