• Motorbootkap

  • Sprayhood

Sprayhoods & Covers

Welk type boot heeft u?

Canvas op maat voor elke toepassing

Hanse Sails verkoopt en produceert in huis alle denkbare canvasproducten voor uw boot. Om uw leefruimte te vergroten en uw eigendommen te beschermen tegen weersinvloeden zoals de zon. Om een kwalitatief goed product te leveren gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige materialen en komen wij altijd bij u aan boord inmeten. Zo bent u verzekerd van een perfect passend product.

Wij leveren onder andere huiken, rolfokhoezen, maindropsystemen, sprayhoods, (motor)bootkappen en bimini’s. Voor alle producten geldt dat verschillende kleuren en materialen mogelijk zijn. Wij nodigen u van harte uit om in onze winkel een kijkje te nemen en de mogelijkheden bespreken.

Huiken

Een Hanse Sails huik zorgt voor een bescherming van uw grootzeil op de momenten dat u niet aan het zeilen bent. Beschermt tegen weersinvloeden als zon en wind. Door gebruik van hoogwaardige uv-bestendige en ademende materialen, zal een nieuwe huik jarenlang dienst doen. 

Maindrop(systemen)

De Hanse Sails maindrop is in combinatie met een lazy Jack systeem een perfect systeem om uw zeil handig en snel op te doeken. Uw grootzeil valt automatisch in de main`drop` waardoor het opdoeken van het grootzeil zeer eenvoudig is. 

Rolfokhoezen

Een Hanse Sails rolfokhoes zorgt voor een bescherming van uw zeil op de momenten dat u niet aan het zeilen bent. Op eenvoudige wijze kunt u de hoes om uw ingerolde fok/genua plaatsen en aanspannen. Dit zorgt voor een verlenging van de levensduur van uw zeil, immers is niets zo schadelijk voor uw zeil als uv-stralen. Door gebruik van hoogwaardige materialen, spiraalgevlochten lijnen en katrollen, is uw rolfokhoes eenvoudig te plaatsen en zal deze jarenlang dienst doen.

NIEUW! Print op canvas

Nieuw is het bedrukken van al uw canvaswerk. Wij beschikken over professionele machines om in huis uw canvaswerk van bedrukking te voorzien. Zo kunnen wij naast het bedrukken van huiken, ook bijvoorbeeld uw sprayhood van een bijzondere print voorzien.

Uw bedrijfslogo, de bootnaam of een andere print, neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden! Prijzen vanaf € 92,= per strekkende meter.

Bekijk ook onze folder:

Sprayhoods

Een Hanse Sails sprayhood verhoogt het comfort aan boord. Volledig gemaakt aan de hand van uw wensen. De Hanse Sails sprayhood kenmerkt zich door haar strakke uiterlijk en het gebruik van hoogwaardige materialen. Om uw leefruimte te vergroten kunnen wij tevens een aanritsbare kuiptend of kuipkleed aan uw nieuwe of bestaande sprayhood maken.

De Hanse Sails sprayhood is compleet uitgerust met drie vensters, grijpstrook, uitristbare buishoezen en opbergzakje. Opties zijn een RVS (neerklapbaar) frame en een aangelaste grijpbeugel (evt. met leer bekleed). Uiteraard zijn uw eigen wensen bespreekbaar.

Ook voor motorbootkappen bent u bij Hanse Sails aan het juiste adres, informeer naar de mogelijkheden.