Onze Referenties

 


Wederom supergoed en snel geholpen met een paar aanpassingen aan onze afgelopen winter gemonteerde achtertent en bimini. Waar we overigens ook heel tevreden over zijn. Wat een service!! Bedankt Twan, Bas en verder personeel.

- Frans en Marita


Goedenavond Twan en personeel. Bij deze hartelijk dank voor het afleveren van onze buiskap en bimini met ramen . Staat er strak op en alles perfect afgewerkt. Ook alle losse zeiltjes en screens e.d we zijn er super blij mee en de communicatie is keurig verlopen. We bevelen jullie graag aan in de botenwereld!!

- Frans en Marita


Beste Twan & medewerkers. Duizend maal dank for a job more than well done! We hebben er dit weekend al zwaar van genoten. De mogelijkheden van jullie ontwerp zijn helemaal zoals we het ons voorgesteld hadden and far beyond!  

- Nico en Willeke 


Heb niet eerder kunnen reageren, maar bedankt voor de fraaie door jullie gemaakte grootzeilhuik. Mooi strak uitgevoerd en uitstekende kwaliteit. Niet alleen een praktische en functionele aanwinst voor onze bejaarde dame, maar ook een oogstrelende kleurige aanwinst.  

- John 


Ik wil jullie graag bedanken voor het goeie werk en de snelle service ! De Bimini staat er op met de zonnepanelen en het ziet er prima uit ! Dank jullie ! 

- Francis Verhelst 


Na veel gezoek naar terraszeilen terecht gekomen bij Hanse Sails. 
Zij hebben voor de serre perfecte zeilen gemaakt. De zeilen zijn binnen afzienbare tijd gemaakt en compleet geleverd.
Nu kunnen onze gasten bij Badlust in Rockanje heerlijk uit de wind genieten van hun versnaperingen.
Vriendelijk dank

- Ed Den Hartog (Strandpaviljoen Badlust Rockanje)


Wij varen met een Dufour 365 en de zeilen waren aan vervanging toe. Twan Hanse had ons eerder bij reparatie van het voorzeil vlak voor de vakantie uitstekend en snel geholpen en dat was de reden om voor de nieuwe zeilen weer bij hem aan te kloppen. In 2017 hebben we het voorzeil vervangen en op advies van Twan gekozen voor Fibercon Hybrid van Contender. Dat beviel ons erg goed en dat was ook de reden om in 2018 het grootzeil te laten vervangen door hetzelfde materiaal. Het advies over de materiaalkeuze en de wijze waarop e.e.a.zorgvuldig werd ingemeten, verwerkt en afgeleverd is voor ons reden om zeilkenissen te verwijzen naar Hanse Sails. Wat zelden voorkomt bij zeilmakers is dat alles in één keer goed wordt gemaakt en afgeleverd. Bij Hanse Sails dus wel. 

Wij zijn erg tevreden met de zeilen en blij dat we het advies van Twan hebben opgevolgd v.w.b. materiaalkeuze en de wijze waarop de zeilen zijn gemaakt. We lopen 5 graden hoger aan de wind en de zeilen blijven onder alle omstandigheden vormvast staan. 

- Ton Bergmans


Ja, na 35 jaar charterzeilen weet je het in feite maar al te goed: bolle zeilen geven helling maar weinig vaart vooruit! En dan komt uiteindelijk dat eigen bootje, schaalverkleining voor solo varen in mijn geval, en die zeilen stonden er nu eenmaal op hè.
Waarom dan kosten maken, het gaat zo toch ook?
Ga je dan plots toch met zo’n nieuw zeil varen dan merk je ineens dat je in feite met een andere boot aan het varen bent. Lekker scherp, geen killen meer en vààrt ipv helling!
En dan gaat het in mijn geval nog maar alleen om de fok..!

Ik wist het eigenlijk wel, maar was toch verrast, want… ik was het eerlijk gezegd allemaal een beetje “vergeten”. Dit had ik meteen na aanschaf al moeten doen!
Met dank voor de goede zorgen van een (alweer) tevreden klant!

- Patrick Janssens


Ik ben erg blij met mijn nieuwe buiskap. Hanse Sails levert goede kwaliteit, een goede service, is inventief en creatief én heeft oog voor detail! Bedankt!

- Miriam Burger


Van de week heb ik een paar keer heerlijk kunnen zeilen met mijn nieuwe zeilen en lijnen. Het gaat veel beter dan eerst. Bedankt!

- Daan van de Repe


We zeilen nu alweer voor het 5e jaar in de Adriatische Zee en de fok doet het nog perfect. Ben wel blij dat we destijds alles dubbel hebben gestikt want het kan hier aardig waaien. 

- Rob Stroebel


Toen ik op zoek ging naar nieuwe zeilen voor mijn Hallberg Rassy, heb ik verschillende offertes opgevraagd. Die van Gaastra Brouwershaven viel daarbij op door degelijkheid, duidelijkheid en een gunstige prijs. De afspraak was gauw gemaakt en na een professionele voorlichting werd de keus bepaald. Ik ben tevreden over de geleverde zeilen, de goede begeleiding, de nazorg en de prettige contacten. Kortom een aanrader!

- André van der Laan