Zeilmakerij
Brouwershaven
Hanse Sails

Maatwerk Zeilen En Canvaswerk

Zeilers zijn gepassioneerde, sportieve mensen en natuurlijk willen zij alleen topkwaliteit voor hun jacht, platbodem of toerboot. In de zeilmakerij in Brouwershaven maakt Hanse Sails dan ook zeilen die het beste uit alle natuurelementen halen.

Wij combineren onze rijke ervaring uit het verleden met de actuele vakkennis waarin computertechniek een grote rol speelt. Terwijl men in ‘the old days’ met naald en draad aan de slag ging, hebben we tegenwoordig in onze zeilmakerij in Brouwershaven de modernste machines staan om uw zeilen en canvaswerk te maken en te repareren.

Video afspelen

Aangeboden Diensten

Bij ons worden de zeilen en canvaswerk gemaakt door echte liefhebbers die al hun hele leven met dit geweldige vak bezig zijn.
Die passie, ervaring en gevoel voor het ambacht leveren de mooiste producten op voor hobbyisten, maar ook voor wedstrijdzeilers die een topprestatie moeten leveren.

Motorboot

Veranda zeilen

Herstelling

Onze Zeilmakerij In Brouwershaven

Hanse Sails is de zeilmakerij van Twan Hanse en zijn team, sinds 2009 gevestigd aan de haven in het centrum van Brouwershaven. U kunt bij Hanse Sails terecht voor het maken van nieuwe zeilen en canvaswerk, maar ook voor al uw reparaties. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid en een passantensteiger voor de deur.

Hanse_Sails_logo

Maak Een Afspraak

Maak zelf een afspraak met onze afsprakenmaker.
Pas alles aan volgens uw behoeften.

Onze Referenties

Contact

Haven Noordzijde 36 4318AC Brouwershaven Schouwen-Duiveland, Zeeland

Openingstijden:
Ma - Vr 10:00 tot 12:00 uur en van 15:00 tot 17:00 uur, Za 10:00 tot 12:00 uur

+31 (0)6 2339 8008

Vrijblijvende Offerte

Wilt u weten wat het maken van uw zeil of canvaswerk zou kosten? Omschrijf uw project en we voorzien u vrijblijvend van een passende offerte.