Motorboot canvas en covers

Motorboot canvas gemaakt in Brouwershaven

Op het water is het vaak goed toeven. Lekker in de buitenlucht met wat wind en zon, een gelukzalig gevoel. Niet alleen zeilers, maar ook motorbootvaarders zullen dit beamen. De niet altijd ideale weersomstandigheden in Nederland hoeven geen spelbreker te zijn voor een jaar rond vaarplezier. Zeker niet voor u als motorbootvaarder, want u kunt het hele jaar door varen. Om ook de minder mooi-weerdagen aangenamer en comfortabeler te maken, vervaardigen wij cabriokappen en covers. Speciaal op maat voor uw motorboot zodat u jarenlang kunt genieten van een jaar rond vaarplezier!

kap_en_achtertent_motorboot
Motorboot_Bimini

Afgestemd op uw smaak,motorboottype en vaargebied

Bij Hanse Sails combineren wij uw wensen met onze kennis en kunde en denken wij in mogelijkheden! Voor motorboten maken we maatwerk cabrioletkappen en hoezen, eventueel naar wens passend bij uw (bootstoffering) en huidige bootcanvas. Als u kiest voor Hanse Sails, dan kiest u voor een technisch correct canvasproduct, dat niet alleen afgestemd is op uw smaak, maar ook op uw motorboottype en vaargebied. Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij uitsluitend werken met kwalitatief hoogwaardige materialen en met professionele vakmensen. Daarnaast werken wij volledig volgens onze eigen werkwijzen. Alleen op deze manier staan wij achter ons product en kunnen wij u de beste service bieden.

Op maat gemaakt, maar dan net anders..

Hierboven vindt u een overzicht van de meest voorkomende motorbootproducten. Staat uw kap of hoes die u in gedachten heeft er niet bij? Neem dan contact op. Wij maken naar wens het product dat u voor ogen heeft. Kijk ook eens bij onze speciale projecten.

Onze referenties

Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? Bekijk onze referenties en misschien kunnen wij ook wat voor u betekenen!

Fotogalerij

De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem een kijkje in onze fotogalerij en laat u inspireren.