Maatwerk_zeilen

Materialen en werkwijzen

Onze werkwijzen

Van A tot Z gemaakt in Brouwershaven

Ja, wij zijn zo’n zeilmakerij waar we het echte oldskool zeilmaken, wat in ons DNA verweven zit, tegenwoordig combineren met het gebruik van de nieuwste machines en computertechnieken! Met veel oog voor detail op productniveau, maar bovenal extra aandacht voor de onderlinge werkprocessen. Van A tot Z maken wij uw zeilen in onze zeilmakerij en daar zijn we met recht trots op.

Een onvergetelijke ervaring

Als Hanse Sails klant geniet u van een onvergetelijke ervaring. Want u bent altijd van harte welkom om alle processen van dichtbij te bekijken! Uiteindelijk gaat het om het resultaat, maar de reis er naar toe is vaak net zo belangrijk. Voordat u er erg in heeft, zeilt u met een optimaal presterend zeil volledig afgestemd naar uw wensen! Niet zomaar een zeil, maar één waar u jarenlang plezier aan beleeft. Met veel passie en vakmanschap gemaakt door onze professionals terwijl u erbij was in Brouwershaven. Een herinnering om nooit meer te vergeten! 

Zeilmakerij
Zeilen_herstellen

Onze materialen

Duurzaam_zeildoek
Rolgrootzeil

Marblehead ECO, een volledig duurzaam zeildoek

Zeildoekproducent Challenge introduceert onder de naam ”Marblehead ECO” een volledig duurzaam zeildoek dat ontwikkeld is met de nieuwste weeftechnologie en uitgevoerd in de hoogst haalbare kwaliteit. Het doek voldoet in alle opzichten aan de kwaliteitseisen van gelijkwaardig niet-gerecycled doek. 

Kies voor milieubewust en duurzaam

Tour de juiste koers en kies voor nieuwe zeilen gemaakt van 100% gerecycled materiaal. 

Als eerste zeilmakerij in Nederland hebben wij sinds mei 2023 Marblehead ECO op voorraad. Nu kunt u kiezen voor een milieubewust en duurzaam geproduceerd doek met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.  

Klaar voor een nieuwe reis?

Maak vrijblijvend een afspraak of loop gewoon eens bij ons binnen voor meer informatie over het voor u meest geschikte zeildoek. Wij helpen u graag!

Onze tools

De Solent Oceanmaster XL

Sinds begin maart 2023 hebben we als 1e Nederlandse zeilmakerij de Solent Oceanmaster XL, de grootste naaimachine van Nederland, in huis gehaald. Deze krachtpatser heeft een arm van 1,06 meter en naait met gemak 16 lagen dynema doek vast. Een ware aanwinst, want we kunnen nu nog grotere zeilen produceren en netter werken met meer bewegingsruimte. Ideaal in een tijd waarin niet alleen de boten steeds groter worden, maar ook de zeilen.

Als 1e Nederlandse zeilmakerij:De grootste naaimachine van Nederland!

Solent_OceanMaster XL