JACHTZEILEN

Zeilen_illustratie

Zeilmakerij Hanse Sails

Bij Hanse Sails ontwerpen en produceren we zeilen die zijn afgestemd op uw voorkeuren. Van zeilen voor uw platbodem, catamaran, zwarte zeilen tot aan elk ander type zeil voor uw boot. 

Zeilen uit Brouwershaven

In Brouwershaven maken we alle soorten zeilen voor zowel toer- als wedstrijdjachten. Onze ervaren zeilmakers gebruiken de beste materialen en technieken om topkwaliteit neer te zetten. Heeft u een grootzeil nodig of misschien een genua? Of wellicht een gennaker of fok? Wij kunnen aan al uw wensen voldoen, omdat onze zeilen met de hand worden gemaakt en nauwkeurig worden afgestemd op uw boot en vaarstijl. 

Bovendien bieden wij ook onderhouds- en reparatieservices aan voor uw bestaande zeilen. Hiermee kunt u altijd vertrouwen op goed onderhouden en presterende zeilen tijdens uw zeilavonturen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak eerst een afspraak voor het maken van nieuwe zeilen voor uw boot. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw zeildromen. Onze jachtzeilen bieden de perfecte combinatie van uitstraling en prestaties.

Vier lijnen jachtzeilen voor toer- en wedstrijdzeilers

We hebben onze zeilen verdeeld in vier lijnen om aan alle wensen van zeilers te voldoen. Deze lijnen zijn Essential, Precision, Ultimate en Regatta. Elke lijn is ontworpen met specifieke eigenschappen en doeleinden in gedachten. Zeilers kunnen kiezen welke lijn het beste bij hun behoeften past.

Elk van deze jachtzeilen wordt met aandacht voor detail en hoogwaardig afgewerkt. Hanse Sails zeilen maken uw jacht mooi, zorgen voor goede prestaties en garanderen een zeer lange levensduur. 

Zeilen als nooit tevoren met onze jachtzeilen!

Als klant staat u bij ons centraal en uw wensen zijn leidend. We helpen u graag met verschillende soorten zeilen. Denk hierbij aan grootzeilen, gennakers, voorzeilen, high-performance-, zwarte-, en catamaranzeilen. 

Overweegt u een nieuw zeil of een volledige set jachtzeilen, maar twijfelt u nog? Neem dan contact met ons op voor deskundig advies.

Zeilen met zeil voor boot
Zeilen met zeil voor boot

Zeilen maken: van ontwerp tot in de zeilzak

Bij Hanse Sails maken we onze zeiljachten en canvaswerk volledig in eigen huis. Dit zorgt ervoor dat we volledige controle hebben over het productieproces. Hierdoor kunnen we topkwaliteit leveren aan onze klanten. 

Van ontwerp tot afwerking in de zeilzak, we doen alles zelf met moderne technieken en machines. Onze professionals zorgen ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Onze aanpak voor het maken van jachtzeilen

Eerst, voorafgaand aan de productie, meten we uw tuigage en schip professioneel in. Vervolgens ontwerpen we uw jachtzeilen met geavanceerde software en produceren we ze onder nauwkeurige kwaliteitseisen. Tot slot wordt elk zeil zorgvuldig gemaakt en versterkt voor extra stevigheid en langere levensduur.

Jarenlang plezier van maatwerk jachtzeilen

Bij Hanse Sails doen we geen concessies op het gebied van materiaalkeuzes en afwerking. We werken uitsluitend met topkwaliteit doeksoorten en garens, wat de basis vormt voor een duurzame set zeilen. Onze innovatieve werkwijzen en gerichte aanpak zorgen ervoor dat u gegarandeerd jarenlang zeilplezier heeft.

Het hoogst haalbare binnen de technische mogelijkheden

Kies voor Hanse Sails en geniet van de beste kwaliteit jachtzeilen. Onze processen zijn gedigitaliseerd en uiterst efficiënt ingericht om kwalitatief hoogstaande en duurzame jachtzeilen te realiseren. 

Vaart u recreatief of neemt u deel aan wedstrijden? Bij Hanse Sails vindt u het juiste zeil voor uw boot. Onze ervaren zeilmakers kunnen aan al uw wensen voldoen. Of het nu gaat om een zwart zeil, catamaranzeil of een ander type zeil.

Onze zeilen worden met de hand gemaakt door vakmensen die passie hebben voor hun vak. We gebruiken de beste materialen. U kunt vertrouwen op hun duurzaamheid en prestaties.

Ontworpen voor een geweldige zeilervaring, bereikt u met onze zeilen het beste op het water. Of u nu ervaren bent of een beginner, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft.

Onze referenties

Benieuwd naar wat klanten over onze zeilen zeggen? Bekijk hier onze referenties en misschien kunnen wij ook wat voor u betekenen!

Fotogalerij Jachtzeilen

De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem een kijkje in onze fotogalerij voor onze zeilen en laat u inspireren.