• Maatwerk terrasoverkapping

  • Schaduwdoek

  • Leverbaar in verschillende kleuren

  • Hoezen voor tuinmeubilair

Home & Garden

Maatwerk hoezen voor home & garden

De kennis en ervaring die Hanse Sails heeft, is enorm. Deze ervaring is opgedaan op boten van alle soorten en maten, maar kan ook gebruikt worden voor artikelen voor huis en tuin, zoals windschermen en terraszeilen. Hieronder vindt u de artikelen die wij voor u op maat kunnen maken. Tevens kunnen wij een schaduw-analyse voor u maken, zodat wij eenvoudig het gewenste resultaat kunnen bereiken.

Verandazeil / raamzeil

Ideaal voor wie graag in de tuin zit, maar toch wil genieten van het comfort dat in huis te vinden is. Het zeil wordt opgehangen aan een frame, overkapping of muur. Een verandazeil biedt:

  • glasheldere vensters
  • droogte, isolatie en bescherming tegen wind en schadelijke straling
  • een toegang die verschaft kan worden met een oprolbaar of uitritsbaar paneel
  • een strakke vergroting van uw leefruimte thuis

U kunt de kleur en afwerking kiezen uit ons ruime kleurassortiment.

Tuinzeil / terraszeil

Niets siert uw tuin beter dan een professioneel gemaakt tuinzeil. Maak indruk op uw buren, familieleden of vrienden met deze perfecte toevoeging voor uw tuin. U kiest zelf de vorm, kleur, afwerking en montageplaats. Een aankoop waarvan u gegarandeerd jaren plezier heeft.

Windscherm

Als u op uw terras wilt zonnen of eten, is de windstilte natuurlijk het fijnst. Laat dit nu niet meer aan het toeval over en overweeg de aanschaf van een Hanse Sails windscherm. Gemakkelijk op te zetten en zeer effectief, alles wat u verlangt van een windzeil. U kunt zelf de kleur, afwerking, grootte en doorzichtigheid kiezen. Zo kunnen we tot in de details aan uw wensen voldoen.

Paviljoen

Oftewel een bijgebouw voor ontspanning. Standaard paviljoenbekleding gaat meestal na 3 jaar kapot, terwijl het frame nog in goede staat is. WIj kunnen voor u uw paviljoen opnieuw bekleden, zodat u er nog jaren plezier van kan hebben. Verschillende uitvoeringen zijn mogelijk; vraag naar de mogelijkheden.

Hanse Sails: meer dan een zeilmakerij

Hanse Sails levert maatwerk van hoezen tot terrasoverkapping. Hanse Sails beschikt over exclusieve designsoftware om perfect rekening te kunnen houden met de schaduwwerking van een zonnekleed, zo kunnen wij voor u een optimaal zonnekleed ontwerpen.

Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen, zoals acryl-, PVC- of gaasdoeken. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u een goed advies geven. De mogelijkheden in kleuren en afwerkingen zijn eindeloos.

Ook voor hoezen voor uw tuinmeubilair of BBQ kunt u bij ons terecht. Alle hoezen zijn custom made en komen wij bij u inmeten zodat u verzekerd bent van een perfect passend product.

Maatwerk terrasoverkapping, tuinzeil, windscherm, paviljoen bekleding en hoezen voor tuinmeubilair - Home & Garden