Neem contact op

Zeilen_illustratie

Over onze zeilmakerij

Gepassioneerd, met een flinke dosis ervaring en vakmanschap leveren we al meer dan 14,5 jaar zeilen en canvaswerk van topkwaliteit aan watersporters in Brouwershaven en wijde omgeving. De voormalige loods waarin wij gehuisvest zijn, aan de oude en nieuwe haven is vandaag de dag uitgegroeid tot een veelzijdige professionele zeilmakerij met 660 m2 aan productieruimte.

Zeilen en canvaswerk volledig in huis op maat gemaakt

Als klein hecht team onder leiding van zeilfanaat en eigenaar Twan Hanse, realiseren we hier voor onze klanten kwalitatief hoogstaand maatwerk. Dit doen we met uiterste precisie en veel liefde voor het vak, maar ook met behulp van de modernste machines, laatste nieuwe software en technieken. Al onze zeilen en het canvaswerk produceren we in huis (allemaal onder één dak in Brouwershaven). Juist door middel van deze werkwijze kunnen wij onze klanten de beste performance garanderen, want zeilen maken is een echt ambacht. Als geen ander weten wij welke topprestatie zeilen en canvaswerk moeten leveren en wat de verwachting is die u als watersporter heeft. Wij zijn immers zelf zeil- en watersportliefhebbers.

Jarenlang genieten van een uniek topproduct

Onze kennis en kunde combineren we met uw persoonlijke wensen en het resultaat is een technisch correct product dat niet alleen afgestemd is op uw smaak, maar ook op uw boottype en vaargebied. Uiteraard werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en kunnen wij u hiermee de beste service bieden. Met een Hanse Sails product in handen bent u dus altijd verzekerd van een uniek topproduct en geniet u gegarandeerd van jarenlang vaarplezier. 

Contact ons

Hanse Sails
Haven Noordzijde 36
4318 AC, Brouwershaven
Schouwen-Duiveland, Zeeland

+31 (0)6 2339 8008

Onze zeilmakerij is geopend van:
Maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 12:00 uur
& 15:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 10:00 tot 12:00 uur.
Op afspraak kunt u ons ook op zaterdag buiten onze winkeltijden bezoeken.